لوستر, مقاله

تفاوت قیمت در لوستر _ دلیل تفاوت قیمت آرام ست

با سلام خدمت شما عزیزان ما در صنایع روشنایی ارام این افتخار را داریم تا انواع لوستر ها و دکور خانه را به بهترین شکل ممکن و پایین ترین قیمت ممکن تولید و بدست هموطنان عزیزمان برسانیم. یکی از دلایلی که صنایع روشنایی ارام بین مردم طرفداران زیادی دارد همین قیمت های پایین وکیفیت بالای ان است .
اما ایا فقط قیمت است که باعث این محبوبیت شده است؟ صنایع روشنایی ارام بخاطر وابستگی شدید به مردم غیور کشورش دارد سعی کرده است تا هر طور که شده هوای مردم را داشته باشد ساتی ارام ست برای راحتی بیشتر مردم فروش اقساطی خود را با شرایطی ساده اغاز کرده است تا همه خانواده ها و تازه عروس داماد ها بتوانند از محصولات ارام استفاده کنند.
دلیل تفاوت قیمت
برای دانستن دلیل تفاوت قیمت بهتر است تا با هم به بررسی متریال لوستر ها و هرچیزی که باعث میشود قیمتی چیزی شود که الان متریال استفاده شده در لوستر ها است.

تفاوت قیمت در انتخاب لوستر

انواع متریال در لوستر

در ادامه قصد داریم تا انواع متریال که برای ساخت لوستر مورد استفاده قرار میگیرد را برای شما شرح دهیم :

+ لوسترها با بدنه چوبی

این نوع از لوستر ها از نوع و سبک مدرن هستند که در کل جزو لوستر هایی هستند که قیمت به نسبت ارزان تری دارند. شما میتوانید از این نوع لوستر ها در اتاق خواب ، راهرو ها و آشپزخانه استفاده کنید.
بهتر است چوبی را انتخاب کنید که در شرایط آب و هوایی مختلف مقاومت بالایی داشته باشد و دچار بید زدگی نشود ، بهترین نوع چوب برای لوستر ، چوب روس فرآوری شده است. همچنین در برخی از لوستر ها از ام دی اف نیر استفاده میشود که این نوع ها در پایان کار قیمت بسیار ارزان تری خواهند داشت اما اگر قصد دارید یک لوستری با کیفیت بالا و خوب خریداری کنید ، پیشنهاد میکنیم تا از چراغ های سقفی استفاده کنید که در ساخت آنها از چوب روس به کار رفته است.

 

+ لوستر هایی با بدنه کریستالی

چراغ های سقفی که از کریستال ساخته شده اند ، ترکیبی از پلاستیک ، سرب و شیشه هستند. هرچه از سرب بیشتری در کریستال ها استفاده شود ، کیفیت آنها بیشتر خواهد شد و درخشش بیشتریخواهند داشت. این نوع چراغ های سقفی کریستالی به نسبت گران تر از بقیه انواع لوستر ها هستند ؛ اما خب درخشش و نور بیشتعری را نسبت به بقیه سبک ها دارند.
شاید برایتان سوال باشد که چرا این سبک ها نور بیشتری دارند ؟ برای پاسخ به این سوال باید گفت پخش کردن نور بیشتر به دلیل انعکاس نور لامپ ها است که توسط آویز های کریستالی صورت میگیرد.
اما باید حتما این موضوع را در نظر داشته باشید که احتمال شکستی در این سبک از متریال لوستر بسیار زیاد است ، و میبایست هنگام نصب کردن آن مراقب باشید و با احتیاط زیاد آنها را تمیز کنید.

 

+ لوسترها با بدنه برنز

یکی از متریال هایی که در تولید لوستر از آن استفاده ی زیادی میشود ، فلز برنز است. یکی از مهم ترین دلایلی که از این متریال برای ساخت چراغ های سقفی استفاده میشود ، آن است که این جنس در شرایط مختلف و انواع آب و هوا و رطوبت دارای مقاومت بسیار زیادی است و تداوم بالایی نیز دارد. در نتیجه این نوع از جنس دارای کیفیت بالایی است و میتوانید در مناطقی که آب و هوای آن مرطوب است به راحتی از آنها استفاده کنید.

 

+ لوستر با متریال بدنه استیلی

استفاده از جنس استیل در زمان های گذشته بسیار مرسوم بوده و از اهمیت بالایی برخوردار بوده است ؛ اما پس از مدتی و با افزایش یافتن قیمت و هزینه های استیل ، کم کم برای ساخت لوستر از انواع دیگر فلز ها و آبکاری کردن به رنگ استیل استفاده کردند تا هم برای فروشنده و هم برای خریدار به صرفه و اقتصادی باشد.

 

+ لوستر با متریال بدنه آهنی

آهن ارزان ترین جنس برای ساختن شاخه و بدنه است ؛ اما در عین حال این جنس ، بدترین متریال برای لوستر از نظر کیفیت است. زیرا که آهن پس از گذشت مدتی اکسید میشود و موجب تغییر رنگ کالا خواهد شد.
درواقع برای اینکه کیفیت لوستر افزایش یابد ، روی آهن را با رنگ و آبکاری پوشش میدهند تا روند فرسایش آن را کند تر کنند. اما این لوستر هایی که از آهن ساخته شده اند اگر در شرایط و آب و هوای مرطوب قرار گیرند ، حتی اگر پوشش هم داشته باشند ، تاثیری نخواهد داشت.

 

+ لوستر متریال برنج

چراغ های سقفی ایی که امروزه روز به عنوان لوستر برنزی در بازار عرضه میشوند ، از آلیاژ برنج ساخته شده اند.
یکی از ویژگی های این نوع متریال از لوستر ها در آن است که در شرایط آب و هوایی با رطوبت بالا نیز کیفیت خوب و مطلوبی دارند.

این نوع متریال به دلیل وزن سبک و مقاومت بالایی که دارد ، از جماه متریال هایی است که در ساخت چراغ های سقفی از آن استفاده میکنند ؛ همچنین شکل پذیری عالی دارند.
این نوع کالا هایی که بدنه آنها از جنس آلومینیوم است ، از کیفیت بالایی برخوردار هستند.

 

 

ارزیابی کیفیت لوستر

 

یکی از راه های بررسی کیفیت لوستر در آن است که ارزیابی کنید که آیا این کالا توسط شرکت تولید شده است یا خیر ، البته نه هر شرکتی ، بلکه منظور به شرکتی معتبر و شناخته شده است.
به یاد داشته باشید که حتما بررسی کنید روکش کار صاف است یا خیر. یعنی اگر روی کالا حباب ، ترک و یا خراشی باشد ، کیفیت آن را کاهش میدهد.
لوسترها نه تنها یک وسیله ای بسیار مهم در دکوراسیون محسوب میشوند بلکه یک نور پرداز بسیار مفید و کاربردی نیز هستد. که میتوانند نور مورد نیاز اتاق شما را تایین کنند.
این را در نظر داشته باشید که علاوه بر جنس بدنه لامپ بکار رفته در این کالا نیز از اهمیت زیادی بهره مند است.
همینجوری که بالاتر اشاره کردیم .متریال استفاده شده در لوستر ها تاثیری بسیاری در قیمت لوستر ها میگذارد ولی این تنها دلیل نیست یکی دیگه از دلایل لامپ هایی است که در ان استفاده شده است.

 

 

 

 

لامپ‌ کم‌مصرف

 

در لامپ کم‌مصرف یا CFL که یک نسل عقب‌تر از لامپ‌های LED و SMD وارد بازار مصرفی لوسترها شدند، بر پایه فسفر و جیوه روشنایی تولید می‌شود. جریان الکتریسیته منجر به تولید بخار جیوه می‌شود که در پی آن اتم‌های برانگیخته شده جیوه اشعه ماورا بنفش تولید و با برخورد با فسفر درون لامپ نور تولید می‌کنند. لامپ‌های کم‌مصرف طول عمر بالاتری نسبت به لامپ‌های رشته‌ای دارند و بازدهی نور آن‌ها نیز ۵ برابر لامپ رشته‌ای است؛ اما گاز جیوه موجود در آن و پرتوهای ماورا بنفش موجود در آن سرطان‌زاست و برای سلامتی مضر است.

 

لامپ کم‌مصرف با سرپیچ معمولی «E۲۷» از جمله انواع لامپ لوستر هستند که در وات‌های مختلفی وجود دارند. استانداردترین لامپ لوستر ۲۷ E در لوسترهای شاخه‌ای، بین ۲۵ تا ۳۲ وات اعلام شده است که معادل ۱۲۵ وات نوردهی دارد. لامپ لوستر ۲۷E با توان ۲۵ متر یک فضای ۸ متری را روشن می‌کند. البته این میزان روشنایی با توجه به رنگ و ضخامت حباب لوستر متفاوت است.

لامپ کم‌مصرف سرپیچ شمعی «E۱۴» پراستفاده‌ترین لامپ لوستر است. حداکثر توان تولیدی لامپ لوستر E۱۴. ۱۸وات است که معادل یک لامپ معمولی ۱۰۰ وات نوردهی خواهد کرد. در تعداد بالایی از لوسترهای LED و SMD از این نوع لامپ‌های سرپیچ شمعی استفاده می‌شود. امروزه غالب لامپ‌های نصب شده بر روی لوسترها از نوع LED و SMD هستند.

 

لامپ‌های ال ای دی (LED) و اس ام دی (SMD)

 

 

عکس انواع لامپ ها در لوستر

 

لامپ‌های ال‌ای‌دی با نام انگلیسی (Light Emitting Diode) و به معنی دیود، منتشرکننده نور هستند که برای اولین‌بار در دهه ۶۰ میلادی مورد استفاده قرار گرفتند. این لامپ‌ها در ابتدا با داشتن چراغ‌های قرمز، در وسایل الکترونیکی مورد استفاده بودند؛ اما به دلیل کم‌مصرف بودن،

 

عمر طولانی و تکنولوژی جدید که امکان ایجاد طیف مختلفی از رنگ‌ها را فراهم کرد، به‌تدریج جای خود را در بین لوسترها و دنیای روشنایی باز کردند.

لامپ‌های LED انواع مختلفی را شامل می‌شوند که از جمله می‌توان به لامپ ال‌ای‌دی حبابی، لامپ ال‌ای‌دی گل، لامپ ال‌ای‌دی فیلامنتی، لامپ ال‌ای‌دی شمعی، لامپ ال‌ای‌دی هالوژنی، لامپ ال‌ای‌دی زیتونی، لامپ ال‌ای‌دی اشکی، قارچی، شلنگی و نوری اشاره کرد..

مزایا و معایب لامپ ال ای دی (LED)

مهمترین مزیت لامپ LED طول عمر آن است. اگر از لامپ لوستر LED استفاده می‌کنید از۵۰ تا ۶۰ هزار ساعت می‌توانید به طول عمر آن اعتماد کنید. با توجه به اینکه خاموش و روشن کردن لوستر ممکن است به دفعات رخ دهد، طول عمر لامپ لوستر LED فاکتور مهمی است؛ پس این نکته مثبت را در ذهن داشته باشید که میزان خاموش و روشن کردن این لامپ‌ها بر طول عمر آن‌ها تاثیری ندارد. از دیگر مزیت‌های لامپ‌های LED بازدهی نور بالای آن‌ها است. براساس برآوردها این لامپ‌ها ده برابر توان مصرفی بازده نور دارند.

اما لامپ‌های لوستر LED نقاط ضعفی هم دارند، از جمله مدل استفاده از لامپ لوستر LED به‌صورت سری است؛ که این مساله باعث می‌شود اگر یکی از لامپ‌ها با مشکل مواجه شود، تمامی لامپ‌های لوستر با مشکل روبرو شده و روشن نشوند.

انواع لامپ ها برای لوستر

 

لامپ لوستر اس ام دی (SMD)

لامپ‌های SMD نسل جدیدی از لامپ‌های LED هستند که در طیف رنگی از آفتابی و مهتابی و به‌صورت چندتایی در کنار همدیگر قرار می‌گیرند. تمامی خصوصیات لامپ‌های LED بر این لامپ نیز حاکم است؛ اما دو ویژگی مثبت نسبت به آن دارد که مربوط به شدت نور و طول عمر است.

اگر لامپ لوستر SMD است، نور بیشتری در فضا خواهید داشت، به‌علاوه اینکه لامپ لوستر عمر طولانی‌تر، تنوع رنگ بیشتر و حجم بسیار کمتری هم دارد. صرفه‌جویی در مصرف انرژی و کاهش گرمای تولیدی توسط لامپ، از دیگر مزایای این نوع لامپ است. از انواع لامپ SMD موجود در بازار می‌توان به لامپ SMD حبابی، لامپ اس‌ام‌دی پرژکتوری و لامپ ال ای دی دانلایت اشاره کرد.

لامپ لوستر فیلامنتی

ظاهر این لامپ‌ها هیچ شباهتی به انواع لامپ‌های LED و رشته‌ای ندارد، به‌علاوه فناوری ساخت آن‌ها نیز متفاوت است و با القای الکتریکی کار می‌کنند. درون لامپ‌های لوستر فیلامنتی سه سیم باریک در درون یک سیم مسی قرارگرفته‌اند که در حکم میدان مغناطیسی عمل می‌کنند. در میدان مغناطیسی یک قوس جیوه‌ای ایجاد و نور ماورابنفش ایجاد می‌کند که با چشم غیرمسلح قابل دیدن نیست.

نور ماوراءبنفش با مواد فسفورسنت موجود در لامپ برخورد و در نهایت نور تولید می‌شود. اگر هدفتان از لوستر بیشتر روشنایی است تا زیبایی، روی لامپ لوستر فیلامنتی حساب باز نکنید، چرا که نور زیادی تولید نمی‌کنند و تنها می‌توانید به فاکتور زیبایی آن اکتفا کنید. این نکته را درنظر داشته باشید که در بین لامپ لوستر فیلامنتی، نوع سرپیچ شمعی آن پراستفاده‌ تر هستند.
لامپ‌های استارتی هالوژنی
این لامپ‌ها در گروه لامپ‌های پرمصرف و با حرارت فوق‌العاده بالا معرفی می‌شوند. مصرف برق این لامپ‌ها ۵۰ وات برآورد شده است.

لامپ‌های سرپیچ استارتی ال ای دی (LED)

لامپ‌های سرپیچ استارتی ال ای دی (LED) نسل سوم از لامپ‌هایی هستند که از دیود نورافشان در آن‌ها استفاده می‌شود. ویژگی این لامپ‌ها نسبت به لامپ‌های لوستر هالوژنی، مصرف کمتر و طول عمر بیشترشان است. در این نوع لامپ‌های لوستر به‌جای لامپ‌های پر مصرف از چند لامپ ال. ای. دی استفاده شده است و مصرف آن نیز بین ۳ تا ۶ وات است. به‌علاوه تنوع رنگ نیز در این لامپ‌های لوستر بالاست.

لامپ سرپیچ استارتی اس ام دی (SMD)

لامپ سرپیچ استارتی اس ام دی (SMD) ورژن به‌روز شده لامپ‌های سرپیچ استارتی ال‌ای‌دی هستند که کم‌مصرف‌تر بوده و پرنورتر نیز هستند.

لامپ سرپیچ استارتی سی او بی (COB)

اگر می‌خواهید لامپ لوستر شما در عین کم‌مصرف بودن، از شدت روشنایی بیشتری برخوردار باشد این مدل لامپ لوستر را مدنظر قرار دهید. وجود یک شیشه که مانند ذره‌بین عمل می‌کند، باعث تولید بیشتر نور در مقابل همتایان خود را در عین کم‌مصرف بودن در این نوع لامپ‌ها فراهم می‌کند. سرپیچ لامپ‌های لوستر در انواع سرپیچ شمعی، سرپیچ معمولی و سرپیچ استارتی وجود دارند.

لامپ‌های لوستر سرپیچ شمعی (E۱۴)

لامپ‌های لوستر سرپیچ شمعی (e۱۴) پرمصرف، بین ۴۰ تا ۶۰ وات برق مصرف می‌کنند که این عدد در لامپ‌های لوستر (e۱۴) کم‌مصرف به ۹تا ۱۸ وات و در بین لامپ‌های لوستر (e۱۴)، LED, SMD و لامپ لوستر (e۱۴) فلامینی، به ۳ تا ۶ وات می‌رسد. بیشترین میزان نور در بین این لامپ‌ها متعلق به لامپ‌های لوستر (e۱۴) LED و لامپ لوستر (e۱۴) SMD با ده برابر میزان نور است. بالاترین میانگین طول عمر نیز مربوط به لامپ‌های لوستر (e۱۴) SMD با ۶۰ تا ۸۰ هزار ساعت می‌رسد.

لامپ‌های لوستر سرپیچ معمولی (E۲۷)

لامپ‌های لوستر سرپیچ معمولی (E۲۷) در انواع پرمصرف و کم‌مصرف، LED و SMD وجود دارند. لامپ‌های لوستر (E۲۷) پرمصرف ۱۰۰ وات برق مصرف می‌کنند، این عدد در لامپ‌های لوستر (E۲۷) ۹تا۳۲ وات و در لامپ‌های لوستر (E۲۷) نوع LED, SMD، بین ۹ تا ۲۰ وات است. بیشترین میزان نور در این لامپ‌ها مربوط به لامپ‌های لوستر (E۲۷) نوع LED, SMD است که میزان نور آن‌ها ده برابر مصرف است. بیشترین میانگین طول عمر در این لامپ‌ها به نوع SMD مربوط است که ۶۰ تا ۸۰ هزار ساعت می‌رسد.

لامپ‌های لوستر سرپیچ استارتی

لامپ‌های لوستر سرپیچ استارتی در انواع هالوژنی، LED، SMD و COB وجود دارند. لامپ‌های لوستر سرپیچ استارتی ۵۰ هالوژنی وات برق مصرف می‌کنند، این عدد در لامپ‌های لوستر سرپیچ استارتی LED بین ۳ تا ۶ وات و در لامپ‌های لوستر سرپیچ استارتی SMD و COB بین ۴ تا ۶ وات است. بیشترین میزان نور در این لامپ‌ها مربوط به لامپ‌های لوستر سرپیچ معمولی است که میزان نور، ۱۵ برابر مصرف است. بیشترین میانگین طول عمر در این لامپ‌ها به نوع SMD و COB مربوط است که ۶۰ تا ۸۰ هزار ساعت میشود
این دو دلیل بیشترین تاثیر را در قیمت لوستر ها دارد.
ولی چی باعث میشود که قیمت های ارام ست با همه فرق داشته باشد ایا بخاطر این است که لوستر های ارام ست از کیفیت پایینی برخوردار است یا بخاطر این است که تعداد لاپپ های ان کم است ؟؟
خیر دلیل پایین بودن قیمت های ارام ست این است که ارام ست یک فروشگاه نیست بلکه یک تولیدی است و مستقیم با حذف واسطه جنس های تولید شده را به دست مشتری میرساند که به باعث کاهش سی درصدی قیمت ها میشود.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای